• VINST OCH UTVECKLING I FOKUS

  Tech ska funka.

  Du står inför ditt viktigaste kundmöte någonsin, ska hålla en presentation inför hela företaget eller behöver skicka ett akut mail – självklart har tekniken gått ”bananas” och du sliter ditt hår i frustration. Känner du igen dig?

  En solid IT-installation och förebyggande kontroller är viktigt för alla slags verksamheter. Data Professional har inte bara den tekniska kompetensen för att skräddarsy rätt produkter för dig och göra en snabb IT-installation, vi kan även erbjuda löpande underhåll av allt från nätverk till klientdatorer.

  Vill du installera en projektorlösning i mötesrummet? Behöver du snabb och effektiv hjälp med din nätverksinstallation? När du väljer oss som din lokala IT-partner finns vi alltid nära till hands. Vi skickar ut en av våra skickliga konsulter som ger dig de bästa tipsen på IT-lösningar för din verksamhet och som installerar allt på nolltid. Och viktigast av allt – när vi gör en IT-installation kan du vara säker på att sakerna fungerar som de ska, även då vi lämnat bygget. Vi är en strategisk partner som tar ansvar!

  Konsultation med Data Professional är inte bara en investering i välfungerande IT. Det är nödvändigt för att ni ska kunna lägga tid på er verksamhet – utan dyra driftstopp, utan missnöje i personalgruppen. Med oss förebygger du brister i arbetsmiljön så att ni kan fokusera på utveckling och vinst.

   

  Kontakta oss på info@dataprofessional.se eller 08 – 630 20 30