• Växeln hallå hallå? Vi är din IT-support i vått och torrt!

  Har olyckan varit framme? Lugn. På Data Professional värnar vi om långvariga relationer och lämnar aldrig våra kunder i sticket. När datorn eller annan teknisk utrustning strular eller har gått sönder så ska du som köpare vara fullkomligt trygg i att du snabbt får den hjälp du behöver.

  Det är skillnad på IT-service och IT-service. I de flesta fall har du som användare egentligen inte tid eller ork att gå igenom proceduren att posta din trasiga dator till en avlägsen servicecentral, för att sedan tålmodigt vänta på att en IT-tekniker ska åtgärda problemet. Veckor i hanteringstid som din verksamhet inte har råd med. För visst känns det som att blixten alltid slår ner när det absolut inte får inträffa?

  Få hjälp direkt – glöm långa hanteringstider!

  Vår IT-service kan liknas vid att trycka på en knapp. Tack vare att reparationer ingår i produktförsäkringen är vår datorservice helt kostnadsfri. Vår geografiska närhet gör att ni slipper långdragna och frustrerande serviceärenden som påverkar er produktionstakt. Uppstår det verkligt akuta bekymmer skickar vi ut våra skickliga IT-tekniker som på plats hos er tar sig an små som stora uppdrag.

  Vare sig det är din PC, telefoni, nätverk eller projektorutrustning som behöver uppmärksamhet står vi redo för att göra en serviceinsats. Det räcker med att lyfta på luren så kan ni inom kort räkna med ett besök från en av våra turbilar som hämtar upp den defekta utrustning och kör den till vår verkstad.

  Smidigt va?  

  Läs mer om vad IT-support från Data Professional innebär. Där kan du även kontrollera garantivillkoren för din produkt.