• Om oss

  Problem med dina IT-lösningar? Bara att fråga grannen!

  Vill du införa förbättringar på ett dåligt fungerande nätverk? Har du unika produktbehov för just din verksamhet? Känner du att hjälpen aldrig finns när du behöver den? Oss kan du bokstavligen se som din trogna IT-partner. Vi finns tillgängliga i ur och skur, alldeles runt hörnet, och ser till att hjälpa dig snabbt och effektivt.

  Många upplever att deras IT-miljö inte fungerar som den ska, men få kan peka ut det exakta felet. Vi på Data Professional vill inte bara att din IT ska fungera smidigt – den ska också vara en upplevelse och främja tillväxten för din verksamhet. Till skillnad från leverantörer som hanterar en stor mängd kunder, inriktar vi oss med själ och hjärta på snabb service och IT-lösningar för företag i Uppsalaregionen och Stockholm. Vi erbjuder personligare och effektivare hjälp med dina unika behov. För bra för att vara sant? Testa själv om vi uppfyller kraven på din perfekta IT-partner.

  Ta del av vårt nyhetsbrev för att inte missa tips och kampanjerbjudanden!

  Hur kan Data Professional hjälpa min verksamhet?

  • Skräddarsydda IT-lösningar För oss är produkten en upplevelse. Oavsett om du vill designa ert nya kontor eller bara skaffa nya telefoner, hittar vi dina optimala
  • IT-support och datorservice Bra är dåligt. Bäst är mycket bättre! En reparationsprocess som normalt tar tre veckor löser våra erfarna specialister betydligt snabbare, utan att det kostar din verksamhet en krona extra. Vår service är heltäckande, smidig och prisvärd.
  • Konsultation och installation Som din IT-partner arbetar vi proaktivt. Med rätt produkter skapar vi långsiktig trygghet och en IT-miljö ni trivs och kan växa i. Varför välja budgetrummet när sviten står öppen?