• Molntjänster

    Sväva på molntjänster från Data Professional

    Vissa saker ska bara finnas där och fungera i ur och skur. Molntjänster för säker backup online är ett bra exempel. Från serverlösningar till Office 365 – hos oss hittar du säkra och effektiva molntjänster för lagring på nätet. Vi håller noga koll på utvecklingen i branschen och rådger gärna din verksamhet på löpande basis för att ni ska få ut det mesta och bästa ur er molntjänst.

    Huvudet i molnen. Inte i sanden.
    IT-världens snabba utveckling kräver att vi har huvudet i molnen. För oss innebär det något positivt – att ha koll och att kunna erbjuda bredd och kvalitet för din verksamhets unika behov. Handen på hjärtat – vem orkar sitta och göra traditionell backup när det finns molntjänster som i princip är självgående? Har ni aldrig provat förut kanske det verkar omständligt och komplicerat, men sanningen är raka motsatsen. Dessutom behöver inte det ena utesluta det andra. Våra molntjänster är olika avancerade och ni behöver inte flytta över hela er infrastruktur för backup online om ni inte vill.

    Vi rekommenderar dock starkt att ni använder er av molntjänster från Data Professional, då det ökar såväl säkerheten som smidigheten i er IT-miljö. Och skulle det mot förmodan börja blixtra, finns vi så klart redo för snabbast möjliga support.