• Köp IT-utrustning

  Data Professional har IT-utrustningen som får din verksamhet att växa

  Att gå vilse i tekniken är lättare än man kan tro. Vad innebär egentligen kvalitet inom IT? Och vilken IT-utrustning ska man egentligen satsa på? Svaret är att det inte finns ett svar, utan många. Allt beror på vilken slags verksamhet du driver och vad era unika behov är. Data Professional erbjuder ett brett och spännande IT-sortiment med hög prestanda, men vi gör mycket mer än så.

  Som er kompletta IT-partner vet vi exakt vilka produkter just ni kan ha nytta av för att växa som företag. Ibland kan det handla om enklare investeringar, som att köpa dator till en nyanställd, men många gånger är behovet betydligt större än så. Kanske vet ni inte ens om det själva, men vi visar er gärna vad IT verkligen kan göra när den används på rätt sätt.

  Vi har allt ifrån högkvalitativa Lenovodatorer till bildskärmar, telefoni, minne och programvara. Ett brett och noga utvalt sortiment som uppfyller våra kunders vanliga – och ibland mindre vanliga – behov.

  Vill du köpa laptop? Eller vill du ha ett skräddarsytt, uppdaterat produktpaket som passar din verksamhet som handen i handsken? Data Professional erbjuder hela spektrat inom IT-utrustning. Och mer därtill.

  Ta del av vårt nyhetsbrev för att inte missa tips och kampanjerbjudanden!

 • Se våra

  Medarbetare

  • Henrik Jansson
  • VD / Säljare