• IT-installation – där andra vill tjäna pengar, det bjuder vi på!

  Precis investerat i sprillans ny IT-lösning för företaget? Grattis! Vi vill självklart  att ni som kund så fort som möjligt ska kunna dra nytta av och implementera utrustningen i verksamheten. Vi är extra måna om att leverera mjuk- och hårdvara av hög kvalité som håller under lång tid.  

  Ingen tycker om onödiga konsultationskostnader. Eller hur? När t.ex. en server eller annan hårdvara dyker upp på er konstorströskel i 14 olika delar tar vi kostnadsfritt hand om den jobbiga monteringen och avlägsnar tillhörande emballage och kartonger. Miljön är viktig, därför tar vi hand om allt ert avfall innan leverans. Vi förbereder nätverkinstallationen och levererar systemet helt ihopsatt och färdigt att börja använda.

  Fritt från onödiga konsultationskostnader

  Om du behöver installera datorn själv? Även här ser Data Professional till att på förhand upprätta licenser, installera beställd mjukvara, stoppa i hårddiskar, installera tangentbord och andra tillbehör etc. Vi förenklar på så vis hanteringen för den egna IT-avdelningen och minimerar behovet av att hyra in kostsamma externa konsultinsatser.

  Kvalité förlänger livstiden

  Bara för att lösningen är enkel kan man inte tumma med kvalitén. Vi arbetar proaktivt med att undvika framtida serviceärenden och orosmoment genom att uteslutande sälja IT-utrustning från välrenommerade leverantörer. Produkter av hög kvalité som fortfarande inte rusar iväg prismässigt.

   

  Läs med om IT-installation och leverans från Data Professionals.