• DP i HK

  Nästan allt som produceras tillverkas i Asien, bl a Kina och Taiwan.
  Vad gör Data Professional där borta, när våra inovativa tillverkare fyllt lagren hos våra distributörer, med spännande och innovativa IT prylar?
  Vi besöker mässor för att se in i framtiden!
  Där träffar vi våra stabila leverantörer som Lenovo och Jabra, men också de som tillför oss med nya inspirerande produkter.

  För bara ett par år sedan sa vi att “ström kommer man inte kunna föra över trådlöst, vi måste alltid ha strömsladden kvar!”.
  I dag laddar vi mobilerna trådlöst om natten, och vi pratar om att bilarna skall laddas direkt från gatan. Här händer det revolutionerande uppfinningar.

  Detta märker vi på mässorna i Hong Kong, där de berättar om den senaste tekniken av t.ex. laddning. Det är här vi på djupet lär oss skillnaden mellan Bluetooth version 4 och version 5. Det som verkar självklart här hemma får en helt ny dimension ”over there”.

  Att se vad som händer i världen, förpacka det snyggt och användbart samt att lära vidare är vad DP vill. Att vara den partnern som på bästa sätt kan omsätta innovation till praktik för våra kunder är vad DP strävar efter.

  Nya produkter kommer upp i shopen framöver så se till att fortsätta följa oss och utvecklingen!

  Vi finns här, på Facebook, på Instagram och i vårt nyhetsbrev.