• Boka service

  Vår IT-service är som att trycka på en knapp.

  Data Professional fungerar som en väloljad länk mellan din verksamhet och tillverkaren av er IT-utrustning. Det innebär mer än att vi bara kan tipsa om de rätta produkterna – ni slipper även huvudvärken om saker går sönder. Istället för att packa ner trasiga datorer, posta dem till lagningscentralen och sedan vänta i veckor på att en tekniker ska bli ledig, tar vi hand om din datorservice kostnadsfritt. Reparationer ingår i produktförsäkringen och vi kan garantera att jobbet går snabbare hos oss, då vi finns i ditt närområde.

  Självklart kan vi även erbjuda alla former av IT-service direkt hos er på plats. För våra skickliga IT-tekniker är inget uppdrag för stort eller för litet. Vi sköter allt ifrån klassisk pc-support till IT-service av er telefoni och era nya projektorer. Låt Data Professional ta hand om den tekniska biten så kan ni fokusera på det ni gillar bäst istället – att utveckla ert företag.

 • Kontrollera din produkts garantityp/garantitid

  Här kan du kontrollera din produkts garantityp samt garantitid.

 • Data professional hjälper alltid mig när jag har fastnat i dator träsket på ett personligt och pedagogiskt sätt. Jag som kreativ konstnär är då väldigt tacksam att ni alltid kommer med de bästa lösningarna för mig och jag kan få ännu mer tid för det jag vill ägna mig åt.

  • Susanne Lilja
  • Sukrili