• Boka konsultation

    Bra IT-installation. Istället för frustration.

    Du står inför ditt viktigaste kundmöte någonsin, ska hålla en presentation inför eleverna eller behöver skicka ett akut mail – självklart har tekniken gått ”bananas” och du sliter ditt hår i frustration. Känner du igen dig?

    En solid IT-installation och förebyggande kontroller är viktigt för alla slags verksamheter. Data Professional har inte bara den tekniska kompetensen för att skräddarsy rätt produkter för dig och göra en snabb IT-installation, vi kan även erbjuda löpande underhåll av allt från nätverk till klientdatorer.

    Vill du installera en projektorlösning i mötesrummet? Behöver du snabb och effektiv hjälp med din nätverksinstallation? När du väljer oss som din lokala IT-partner finns vi alltid nära till hands. Vi skickar ut en av våra skickliga konsulter som ger dig de bästa tipsen på IT-lösningar för din verksamhet och som installerar allt på nolltid. Och viktigast av allt – när vi gör en IT-installation kan du vara säker på att sakerna fungerar som de ska, även då vi lämnat bygget.